Doel:

Mijn streven is om iedereen met heerlijke (pijnloze) voeten de deur uit te laten gaan. Mocht u niet tevreden zijn dan hoor ik dat graag van u (binnen 7 dagen na behandeling), we zoeken samen naar een passende oplossing. Een voetbehandeling bij mij is altijd compleet, zonder verrassingen achteraf. Ik bespreek altijd vooraf met u de eventuele mogelijkheden en wat de kosten zijn die erbij horen. 

 

Voetklachten:

Ik zie dagelijks mensen met voetklachten als ingroeiende nagels, te lange en dikke/schimmel nagels, likdoorns, kloven of overtollig eelt. Klachten die ik goed kan behandelen. Afhankelijk van de klacht is vaak een behandeling afdoende, soms vragen de klachten om regelmatige preventieve behandeling. 

De professionele (preventieve) voetzorg door een (medisch) pedicure kan klachten voorkomen en mensen helpen hun mobiliteit te behouden. 

 

 Pedicurebehandeling:

Een pedicurebehandeling bestaat uit:

-    het verzorgen van nagels en nagelomgeving

-    verzorgen van verdikte- en schimmelnagels

-    behandelen van ingroeiende nagels

-    verwijderen van overtollig eelt en likdoorns

-    behandelen van kloven

-    opsporen van eventuele voetklachten 

 

 

 

 

Als pedicure geef ik voorlichting en advies over standsafwijkingen van de voet, over keuze van schoenen en gebruik van hulpmiddelen in en aan de schoen en over het bestrijden van voetklachten door specifieke voetverzorging.

 

 

 

Doorverwijzing

 

Bij cliënten die pijnklachten en/of klachten door een afwijkende voetstand hebben, adviseer ik een bezoek aan de huisarts voor mogelijke doorverwijzing naar podotherapeut of specialist. Dit geldt ook voor cliënten met bloedcirculatie problemen of storing van de zenuwfunctie.

 

 

Specialisaties

 

Naast de voetbehandelingen maak ik ook ortheses (teen tussenstukjes) voor mensen die likdoorns tussen de tenen hebben of als de tenen onder/over elkaar gaan zitten tevens zet ik nagelbeugels om ingroeiende teennagels te behandelen. Zijn uw nagels (hinderlijk) ingescheurd of stukjes afgebroken dan kan ik deze ook repareren met acryl of gel.

 

Daarnaast doe ik ook onderbenen harsen. Laat je dit regelmatig doen dan zullen op den duur minder haren terugkomen en ze worden ook wat dunner. Het resultaat is fantastisch.

 

 

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 Verkoop producten

 

Heeft u droge voeten of wilt u gewoon een verzorging voor uw voeten dan verkoop ik ook voetencreme en antischimmelmiddelen Pedibeahr en Gehwol, viltringetjes en teenbeschermers (in alle soorten en maten) zitten ook in mijn assortiment.

 

 

 

 Tevens ben ik gecertificeerd om de VHO nagelbeugel te plaatsen. Dit is een speciale nagelbeugel voor mensen die een extreem ontstoken (grote) teen hebben doordat bij deze teen de nagel is ingegroeid. Er is vaak sprake van vorming van granulaat. De meeste huisartsen of podotherapeuten sturen deze mensen door naar de specialist om een wigincissie te laten doen. Dat is nu dus niet meer nodig. De oplossing is een VHO nagelbeugel, zie ook de website van VHO-Osthold-Spange .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij Provoet en sta geregistreerd bij het KRP (Kwaliteitsregister Pedicures).

 

 

 

Diabeten met een risico voet (SIMM 1 t/m 3, vanaf zorgprofiel 2) kunnen bij mij ook terecht omdat ik een contract heb met DOH, PoZoB en verschillende podotherapeuten.

 

U kunt via de Praktijkondersteuner van de Huisarts vragen om een doorverwijzing naar mij.

 

Vraag aan mij of uw POH of u in aanmerking komt hiervoor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pedicure eindhoven gestel pedicure eindhoven gestel pedicure eindhoven gestel pedicure eindhoven gestel pedicure eindhoven pedicure eindhoven voetverzorging voetverzorging voetverzorging eindhoven. voetverzorging, voetverzorgster, voeten, voetverzorging gestel, voetverzorging gestel, pedicure pedicure pedicure pedicure pedicure pedicure voetcentrum voetverzorgng diabetes voetverzorging pedicure Blixembosch pedicure Blixembosch pedicure wildeman pedicure wildeman pedicure wildeman ingegroeide nagels ingegroeide nagels pedicure noord eindhoven